Körde en klass på TV4

imorse klockan 7.15. Det var en härlig stämning och en skön start på dagen. Nu är jag hemma en sväng och äter frukost innan jag ska bege mig iväg till jobbet. På vägen hem från TV4 insåg jag att snön verkligen är på väg att försvinna. Idag är det den 1 februari och Vasaloppet (Öppet Spår) är nära nu. Frågan är om man kommer få några mil till i benen innan den 27 februari?? Ska ju även köra Stafettvasan några dagar efter Öppet Spår. Frågan är bara vilken sträcka jag hamnar på – 9, 14, 19 eller 24 km? 

4 thoughts on “Körde en klass på TV4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s