Vasaloppet Öppet Spår närmar sig

Då var det änligen måndag och nu är det bara 6 dagar kvar till Vasaloppet Öppet spår. På söndag står jag och Oscar på startlinjen! Jag får en sån där skönt pirrig känsla i kroppen. Jag vet att jag kommer fixa det men jag vet även att det kommer bli många ups and downs under de 90 km vi ska skida fram. Humöret kommer inte vara på topp hela tiden. Men envis och målinriktad som jag är så vet jag att det kommer gå vägen. Den här veckan kommer det att bli mental uppladdning, bra mat och mycket sömn. Oscar och jag har bokat in några skidpass under veckan för att hålla igång skidåkningen. På fredag åker vi upp till Sälen och installerar oss. Lördagen kommer bli en uppladdningsdag inför söndagen.

Nu ska jag pysa iväg till jobbet och köra hårt med mina PT-klienter sedan bär det av till Eriksdalshallen för att köra ett hårt fyspass med Hammarby Damhandbollslag!!

Ha en härlig måndag och kört hårt på träningen!!

 

One thought on “Vasaloppet Öppet Spår närmar sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s