Yogismorgon och vårsol

Gissa vem som somnade i soffan igårkväll:) Tänk att man somnar så gott där. Vaknade till någon gång inatt och förflyttade mig till sängen.

Imorse när jag vaknade kände jag mig riktigt piggeling. Kikade på klockan som visade 5.38. Inte helt okej en lördag. Men det gick inte att somna om så det var bara att kliva upp. Drack gott morgonkaffe och fixade lite med papper.

Skulle möta upp Maria runt 8.30 för en bikramyoga. Var ett tag sedan jag var iväg på det nu. Så vi smög in i den 40-gradiga hettan och jobbade med rörligheten. Men oj vad behövligt det var. Nu när jag börjat med löpträningen blir jag så extremt tajt i baksida lår. Jag är helt såld på Bikram. Det känns som ett bra komplement till all övrig träning jag håller på med. 

Efter yogan blev det en frukost/lunch i vårsolen med Maria och Anna.(man får ju inte äta något 3 timmar innan man skall på Bikramyogan). Därefter tog vi en kaffe och lite lördagsgott på ett café vid Odenplan. Ni kan ju gissa vad det blev för smarrigt:)

Nu blir det snart lite lördagshäng med trevligt sällskap!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s