Mellanmål och utomhusträning i regnet

Det var en grym start på TV4 imorse. Ett riktigt härligt gäng som var med och kämpade. Därefter tog jag mig ner ill Djurgården. Dags för utomhusträning med en klient. Lagomt när vi skulle köra igång kom det härliga regnet. Men lite regn gör inget. Det blev styrka med egna kroppen och med gummiband.

Nu sitter jag på Actic på Regeringsgatan och äter lite mellanmål. Lite keso, kesella och äpple. Mumma!! Snart är det dags att köra lunchklass så det gäller att ha energi i kroppen. Sedan har jag hört att det utlovas bullar efter klassen:) det tackar jag inte nej till! Givetvis får bullen/bullarna vänta tills efter lunchen.

20110524-110112.jpg

20110524-110403.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s