Träningen och Känslan

Träningen den här veckan har ju helt kommit av sig. Men det kanske är bra att vila sig i form inför 30 mil på cykeln? Det återstår att se på lördag. Förberedelserna är i full gång och jag känner att det kommer gå riktigt bra runt Vättern. Det ska bli extra intressant att se hur kroppen kommer att påverkas av så många timmars ansträngning. Antar att det kommer bli en hel del känningar i ryggen och rumpan.

Eftersom träningen har legat på is har jag fokuserat extra mycket på maten den här veckan. Känner mig stark i kroppen och jag har varit noga med att fylla på med energi var tredje timme. Jag känner mig psykist stark och är redo för att åka ner till Motala och ställa mig på startlinjen.

KÄNSLAN

Har inte tävlat sedan jag åkte Vasaloppet i vintras. Jag är ju en riktig tävlingsmänniska och älskar att utmana mig själv. Jag älskar Känslan!

Jag älskar Känslan i kroppen både före- under- och efter en tävling

Den underbart sköna, pirriga Känslan innan starten är alltid lika härlig – oavsett tävling. Nervositeten, spänningen, utmaningen som väntar.

Känslan av att pressa sig själv till max under tävlingen.

Känslan under loppet när man undrar varför i H-vete man utsätter sig för det.

Den sköna Känslan när man passerar mållinjen är så fantastisk. Man känner sig hög på livet – man känner glädje.

Känslan några minuter efter målgången när man fortfarande svävar på moln. Irrar omkring i målområdet och bara är.

På väg hem från tävlingen kommer känslankänslan när man längtar efter nästa tävling.

Just nu har jag Känslan att jag längtar efter att få åka till Motala och ställa mig på startlinjen. Jag har en skön Känsla i kroppen:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s