7 km löpning och 20 dagar kvar……….

Lyxade till det med en sovmorgon imorse. Skönt att kunna vakna upp i lugn och ro utan att klockan ringer. Åt en låååång frukost och tog det riktigt soft. Därefter tog jag mig ut på en löptur. Det blev 7 km på ca 33 minuter. Försökte hålla ett rätt okej tempo hela vägen. Hade nya löparskor på mig idag också…….oj oj vad det kändes mycket lättare att springa. Måste försöka få in ett långdistanspass den här veckan och helst något intervallpass också. 20 dagar kvar till Lidingöloppet nu:)

Pratade med min söta vän och gamla klasskamrat Emma på eftermiddagen. Hon och hennes kille Petter ska komma ner från Östersund och bo hos mig under Lidingöloppet. Petter ska som jag springa 30 km medan Emma kör 15 km. Förra året sprang jag 15 km och Emma tog 30 km banan. Ombytta roller i år alltså:)

Efter löparrundan blev det en tur till stan för att kika på lite grejer som saknas i hemmet. Inhandlade nya blommor och lite smått och gott Därefter har jag grejat för fullt här hemma. Fick äntligen in mina tv-kanaler som har lyst med sin frånvaro sen jag flyttade in…….och råkade hamna framför TV4 Sport och Hammarby. Hopf skötte sig bra i målet ……men det blev förlust för Hammarby! Inte bra!!!

Det blev kyckling till middag med lite mörk choklad i efterrätt! Gott Gott!! Nu ska jag krypa ner i soffan med nya Bodypump 79 och försöka lära mig nya koreografin. Blir en rätt tidig kväll. Jobb imorgonbitti med start kl 07. Då är det träning av en PT-klient i gymmet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s