Armhävning med hantlar

Det är dags att se fram mot en ny vecka. En vecka som kommer innehålla lite smått och gott. Inomhus- och utomhusträningar med PT-klienter. Klasser på Actic, Skanska, Nasdaq OMX och Sturebadet Haga. Ska även hinna med egen träning i form av styrketräning med fokus rygg, axlar och armar. Har även bokat in en spännande grej i kalendern den här veckan. Jag ska hinna plugga och göra hemuppgifter till nästa omgång av Kostrådgivarutbildningen.

Det skall även ske stora förändringar i mitt hem kommande vecka. Något jag verkligen ser fram emot. Jag måste även se till att fixa elementen så jag får någon värme i lägenheten.

Alla träningsprogram för mina klienter som skall ha det är klara. Har fixat mat*2 för morgondagen. Jag känner mig redo för en ny härlig arbetsvecka 🙂

Bjuder på ett övningstips – armhävningar med ett par hantlar. Grymt bra och tuff övning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s