64:a och aj aj

Home sweet home!! Tänk att det alltid är lika skönt att komma hem. Oscar och jag åkte från ett soligt Sälen efter lunch och har suttit i bilen hela eftermiddagen. Kroppen värker och ger sig till känna varje gång jag rör mig. Benen gör ont ont och min högra arm går inte att lyfta utan den vänstra armen får hjälpa den högra så fort jag ska göra något. Det ska väl kännas att man har åkt 90 km på längdskidor. Det är en skön känsla!! Man känner att man inte har legat på latsidan ialla fall.

Blev lite nyfiken på hur min tid stod sig mot söndagens öppna spår också…..och där hade jag blivit 45:a. Totalt var det nästan 2600 tjejer som körde Öppet Spår ihelgen och min tid hade gett mig en 64 plats totalt av alla 2600. Kanske ska försöka mig på att åka lite skidor innan Vasaloppet nästa år 🙂

Nu är det dags att ställa om sig för jobb. Det kommer bli tre fullspäckade dagar med start imorgon kl 07. Kommer bli intressant att se hur kroppen mår imorgon och hur jag ska kunna demonstrera övningar i gymmet utan att kroppen skriker AJ AJ!!!

En bikramyoga skulle vara fint den här veckan. Tyvärr finns ingen tid för det….men man kan ju drömma sig in i värmen i yogasalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s