Mot Göteborg

Sommaren har kommit till stan och det är riktigt härligt. Det är ju faktiskt bara maj än. Jag föredrar sommarvärmen före vinterkylan. Eftersom jag är uppvuxen i Härjedalen har det blivit många kalla dagar , vinter som vår och sommar. Kallaste vintern jag varit med om var det minus 42 grader. Somrarna var inte överdrivet långa.

Jag kommer ihåg när det var skolavslutning. Det var alltid iskallt och björkarna hade inte ens slagit ut. Då stod man där på Hembygdsgården i Hede i sommarklänningen och sjöng ” Den blomstertid nu kommer”. Sen var det nästan obligatoriskt att man skulle bada i det iskalla vattnet i Ljusnan eller hoppa i bassängen på campingen. Det slutade alltid med att man blev förkyld de första veckorna på sommarlovet.

Sen framåt mitten av juli började sommarvärmen komma och då var det full fart med sol, bad, träning ( löpning, rullskidor och fotboll ) och tävlingar. Nu ett halvt liv senare tänkte jag försöka köra på samma sommarupplägg men ändra ordningen på det hela Mycket träning ( löpning, cykling och simning ), tävling sol och bad. Nu har jag ett litet tuffare mål att jobba mot så då går det inte att ligga på latsidan i solen. Givetvis ska det jobbas en hel del i sommar också.

Ikväll är det en lugn hemmakväll som gäller Har inte känt mig helt okej i kroppen idag. Hade planerat in simträning med SPIF men kände att det var bäst att ta det lugnt. Det kommer bli en tidig kväll. Imorgon ska jag hänga med Oscar ner till Göteborg. Han ska köra klasser och jag ska passa på att hälsa på massa vänner.

Jag bodde i Göteborg under 8 år och hann med att ta en magisterexamen i ekonomi. Men jag kände att det inte riktigt var min grej så jag gjorde helt enkelt det enda rätta. Utbildade mig till det jag alltid drömt om att jobba med – Träning och hälsa. Det kändes som ett bra val.

Sen blev det en ganska oplanerad flytt till Stockholm. Och jag ångrar inte en sekund att jag bytte Göteborg mot Stockholm. Det är det bästa jag har gjort Jag känner att jag har växt otroligt mycket starkare som människa och har utvecklats jätte mycket. Det känns som att jag har hittat ” hem” nu. 🙂

Imorgon kommer det bli full fart i Göteborg. Jag ska hinna träffa massa vänner – GOA GUBBAR – och jag antar att det kommer bli en och annan skrattattack:). Det ska bli riktigt roligt. Många har jag inte träffat på flera år och de flesta har skaffta barn nu så det jag kommer nog få träffa några nyfödda små bebisar imorgon.

SÅ HEJ HALLÅ GÖTEBORG och ALLA GOA GUBBAR!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s