Marathontema

Då börjar denna marathonmåndag gå mot sitt slut. Det har varit full fart sen kl 7 imorse. Idag har jag bara kört inomhusträning med mina PT-klienter. Det var tur det med tanke på att sommarvärmen försvann lika fort som den kom. Det var en viss skillnad på temperaturen idag mot igår. Tur man hann fixa sig en snygg bonnbränna igår 🙂

Nu börjar trenden vika neråt på gymmen. Många väljer kanske att vara ute och träna istället för att gå in i gymmet. På lunchen körde jag mina klasser ( Spinning och core )på Regeringsgatan. Två fulla klasser – så där var det full fart. Ingen nedåtgående trend där inte.

På eftermiddagen när jag skulle göra mig iordning för att cykla till Skanska insåg jag att jag glömt kvar mina spinningskor på Regeringsgatan ( förvirrad ) . Så det vara bara att ta sig in till city, hämta skorna innan jag kunde ta mig ut mot Haga Norra. Körde muskelklass på Skanska och tog sedan cykeln vidare in i Haga Parken och till Sturebadet Haga.

Hade ett trevligt häng med Linda som är Träningsansvarig på Sturebadet Haga och med några av medlemmarna innan klassen. Dom laddade för fullt för att köra Siljan runt till helgen. En av de som skulle köra hade skadat sig…..så vi började prata om det och dom behövde någon som kunde cykla istället. Frågan kom upp om jag kunde……..Jag brukar ju inte vara svårövertalad….. Så vem vet…….rätt vad det är så kanske man hamnar i Dalarna ihelgen 🙂

Sedan blev det dags att ta på sig spinningskorna igen och hoppa upp på spinningcykeln. 30 minuter Spinning och 30 minuter Core – för andra gången idag och som alltid varje måndag.

Väl hemma är man rätt hungrig. Så mat mat mat i stora lass och dags att låta kroppen få vila några timmar.

Eftersom det är Stockholm marathon till helgen passar jag på att köra jobbmarathon den här veckan. Efter en riktig marathonmåndag väntar en marathontisdag på jobbfronten – så det är bara att ladda batterierna. Men imorgon är det äntligen egen träning på agendan. Det ska bli simträning för hela slanten!!!  Hej och hå plaska på!!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s