Aldrig aldrig

Igår var det dags för simträning efter två veckors uppehåll. Det ska jag aldrig mer göra om!! Aldrig aldrig aldrig!! Shit vad tungt det var att simma. Hade extremt svårt att komma in i något bra flow. Nej nu är det skärpning på simfronten som gäller! Men jag gillade upplägget igår då vi fick köra lite av varje.

Det blev bland annat rullande medley catch up, rödluvan, high proxy och baywatch.

Nu är onsdagen här och det är snart dags för en rivstart med utomhusträning med en klient kl 7. Idag har jag egen PT-träning med Helena på eftermiddag 🙂 Längtar! Det är så skönt att någon annan tänker åt mig och talar om vad jag ska göra när tränar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s