Hjäääälp!!!

Hjääälp!! Jag är höjdrädd……på riktigt!!! Igår var jag och testade klättring för första gången i mitt liv. Kände mig relativt lugn innan……men det var innan jag hade börjat klättra. Shit!! Att ta sig upp gick hyffsat okej. Det svåra var när jag skulle ta mig ner. Jag blev helt skakis.

Tittade ner och insåg att jag kommer inte våga hoppa……herregud!! Kikade ner igen och insåg att jag var kanske 3 -4 meter upp i luften. Tog ett djupt andetag ……….och vips hoppade jag ner mot mattan. Phuuuuu……..med hjärtat i halsgropen var jag äntligen nere på marken. Något skakis, med hög puls och nästan i chocktillstånd insåg jag att jag är höjdrädd…….på riktigt.

För att på bästa sätt bemästra min höjdskräck var det bara att ge sig på nästa klättervägg. Men hjärtat i halsgropen högst uppe på klätterväggen insåg jag att jag inte kommer ta mig ner…..jag vågar inte hoppa. Blev tvungen att säga till mig själv att ta ett djupt andetag…….och vips…..iiiiiiiiiiiii…………..så var jag nere på mattan igen.

Det är alltid intressant att lära känna sig själv. Jag har höjdskräck!!! Med en rejäl träningsvärk i mina underarmar idag känner jag att det får dröja ett tag innan jag ska klättra igen. Jag måste smälta det här nu. Jag var ju faktiskt ca 3 meter uppe i luften igår 🙂

Idag har jag hållit mig på markytan hela dagen. Efter min dag i Hammarby Sjöstad blev det en cykeltur till Skanska i regnet. Körde min funktionella klass med ett härligt gäng. Sedan hamnade jag oplanerat på Actic Elite i Vasastan och fick rycka in och köra en coreklass kl 18.30 Det gick ju bra det med 🙂

Nu är det dags att ta tag i lite administrativt arbete innan det är sovtajm.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s