Nattcykling?

Idag har jag haft träningsfri dag – gällande egen träning. Det kändes som att det var behövligt med en vilodag.  Körde ju så klart lunchklass och har cyklat stan runt i det fina sommarvädret som vi har haft idag. Jäklar vad det har regnat. Sommarkänslan har inte riktigt infunnit sig. Imorse var det vantar på när man cyklade till jobbet.

Hade bokat in service på racercykeln idag så det var bara att ta sig hem, hämta cykeln och ta sig ut i regnet. Jag hoppas på lite bättre väder när jag ska hämta upp den imorgonbitti.

Det är två veckor kvar till Vätternrundan. Jag känner mig riktigt laddad. Har starttid runt 23.30 vilket innebär att det kommer bli nattcykling. Jag som varken är kvälls-eller nattmänniska…….kommer bli tufft att försöka hålla sig vaken. Ska försöka att byta starttid när jag kommer till Motala på fredagen.

Det blir tidig kväll ikväll och en skön sovmorgon imorgon. Känner att kroppen behöver få sova längre än till 5:15 🙂

Natti natti!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s