Run run run

Idag är det Stockholm Marathon och det ser ut som att dom kommer få springa i ett regnigt och något kyligt Stockholm. 42 195 meter ska dom kämpa sig igenom och jag antar att löparna kommer ha många ups and downs under vägen.

Hörde på tv:n precis att dom räknar med att segraren tar sig in på en tid runt 2:15. Herregud!! Det är ju helt otroligt att det går att springa så fort. Vinnaren förra året sprang in på tiden 2. 14. Otroligt imponerande.

Jag ska starta dagen med att  hämta upp min racercykel. Sedan ska själv ta mig ut på en löparrunda innan jag ska kika på marathonlöparna. Jag ska andas in lite marathonkänsla eftersom jag själv ska springa ett marathon i augusti ( HJÄLP!! Det är ju snart! )…….men skillnaden är att jag ska simma 3,8 km och cykla 18 mil innan jag ska springa 🙂

Håller tummarna för alla jag känner som ska ta sig runt de 42 195 m idag!!!

HEJA HEJA!!!

Och heja heja på mig själv som ska springa en något kortare sträcka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s