Vilken lördag!

Stockholm har bjudit på 4-5 grader, spöregn och blåst idag! Ett underbart juniväder. Fy tysan. Det tog emot att dra på sig löparskorna på förmiddagen. Men det var bara att gilla läget och man får se det som bra träning att springa i detta väder.

Sprang ut till Drottningholm och tillbaka. Det blev en runda på ca 18,5 km idag.Efter ca 15 km började mjölksyran ge sig till känna. Då gällde det bara att försöka koppla bort det och fortsätta springa. Det blev en ganska tung runda idag.

På eftermiddagen tog vi oss ut för att kika på Stockholm Marathon. Gick ner mot Rålambshovsparken där löparna hade sprungit 35 km. Det var många trötta ben som passerade. Regnet piskade mot oss och det blåste rätt kraftigt. Man var som en liten isbit när man stod still på sidan och hejade. Men vilka kämpar som tog sig runt idag!! Otroligt imponerande!

Vilken lördag det har varit!! Regn och rusk hela dagen men med trevligt sällskap har dagen gått riktigt fort 🙂 Nu får man krypa ner under en filt i soffan och ta det lugnt resten av kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s