I denna ljuva sommartid

Sommaren är här men det är lika tråkigt väder idag. Regn, regn och regn. Tempen visar på 8 grader. Det känns som att det är typiskt midsommarväder varje dag nu. Man går omkring och småfryser hela tiden. Var är du sommar?? Förra året den här tiden var det riktigt bra väder. Sol och värme – precis som det ska vara på sommaren.

Imorse när jag vaknade blev det en snabb promenad till DuCalme för att smita in i hettan och starta dagen med en bikramyoga. Så jäkla gött med värme. 90 minuter yoga i 40-gradig värme. Man kan inte får en bättre start på dagen. Och otroligt skönt att få stretcha ut kroppen. Efter gårdagens löparrunda behövdes det verkligen. Baksida lår var riktigt strama.

I eftermiddag är det dags för träning. Ska ta mig till Kronobergsbadet och simma en timme. I need it!!! Men innan dess ska jag fixa iordning lite jobbgrejer inför veckan.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s