Cirkelträning

Solen har hittat tillbaka …..JIPPI…….och det kanske blir sommar ialla fall. Imorse var det en riktigt trött fröken Amundsson som tog  en morgonpromenad till jobbet. Det var så lugnt och skönt efter vägen och vid kl 6.25 var jag på jobbet  (tidigt tidigt). Det känns lite som fredag idag när man får vara ledig imorgon.

Cirkelträning –  3 olika cirklar – stod på agendan för min första klient imorse.  Varje cirkel innehöll 6 övningar. Det blev många övningar med egna kroppen men även inslag av övningar med balansboll och fria vikter. Vissa övningar jobbade på vi på tid och andra på repetitioner.

Övningarna var upplagda så att vi körde kondition -styrka – kondition – styrka -kondition -styrka

Några av övningarna vi körde var:

Spänsthopp över häckar, grodhopp, rodd med fria vikter, utfallsgång, plankagång, armhävningar ( både på golvet och med fötterna på balansboll , crunch på boll, plankan, släpa på en docka en viss sträcka ( vikt på dockan är ca 30 kg ) och ryggresövning där vi låtsades göra stora simtag.

Det var en trött men glad herre som pustade ut när cirklarna var klara!! Grymt bra jobbat!!!

Och eftersom det är utbildning på gymmet från kl 8 fick jag ledig tid nu på förmiddagen. Så jag tog mig en skön promenad hemåt. Det var inte lika lugnt och skönt på vägen hem. Då hade Stockholmarna vaknat till liv. Så när alla var på väg till jobbet  var jag klar med dagens första jobb 🙂

På agendan idag står lunchklass kl 11.30 på Regeringsgatan och sedan blir det PT-klienter hela eftermiddagen innan det är dags för klass på Elite ikväll.

Eftersom det är tisdag är det även egen träning ikväll – Simträning på Kronobergsbadet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s