Dubbla träningspass

Jag vet inte vad det var igår……men jag var så trött hela dagen. All energi och kraft var som bortblåst. Körde två bodypumpklasser som tog den sista energin jag hade. Jag och Helena lunchade på Panini och lagomt till jag skulle ta min cykel och ta mig till Vasastan öppnade sig himlen. Hej och hå vad det regnade. Men det var bara att hoppa upp på cykeln och ta sig iväg.

Är det vädret som gör att  man känner sig så trött? Gick och la mig vid strax efter kl 21. Underbart skönt. Somnade på en sekund och har sovit riktigt gott inatt.

Idag vaknar man upp och har en helt ny dagsform. Känner mig mycket piggare. Dagsformen kan verkligen ändras från dag till dag.  Idag är det Sveriges Nationaldag, röd dag i kalendern och jag är helt ledig. Känns otroligt lyxigt. Mina lunchklasser brukar alltid ligga kvar på schemat trots att det är röda dagar, men idag har till och med jag fått ledigt 🙂

Det ska jag fira med att möta upp SPIF:arna för en cykelrunda kl 9. Ska bli skönt att få komma ut i friska luften och trampa loss. Det är ett helt okej väder….inget regn än så länge.

I eftermiddag ska jag möta upp fröken Sjöberg. Längesedan vi sågs nu så det ska bli mysigt att få hänga lite.

Ikväll är planen att jag ska vara med på löpträning med SPIF. Samling kl 18 vid Östermalms IP.

Nu är det dags för dagens bästa mål – FRUKOST!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s