Sol, regn och fest

Det var riktigt skönt och behövligt med en vilodag igår. Kroppen behövde det för att kunna återhämta sig ordentligt.

Stockholm bjöd på strålande solsken och ett underbart sommarväder. Hann med att njuta några minuter i solen innan jag skulle köra klass på Nasdaq. Sedan var det inomhusträningar i gymmet hela eftermiddagen.

På kvällen väntade 35 års kalas med ett härligt gäng människor…..många instruktörer var på plats.  Men det var någonting som inte stämde igår. Man är alltid så van att se dessa människor i träningskläder, svettiga och osminkade. När man sedan sätter dessa personer på en fest, uppsminkade och festklädda känner man knappt igen varandra 🙂 Man fick ta en extra liten kik innan man kopplade vilka vissa personer var.

Det blev tidig hemgång för mig. Kände mig ganska trött efter veckan och behövde sova ( tråkmåns – jag vet!! ) Jag har lärt mig lyssna på kroppen och den behövde få en lugn återhämtning hemma i sängen.

Vaknade inatt av att regnet piskade mot fönstret. Drömde att jag var ute och cyklade Vätternrundan. Jag hade lyckats byta starttid och fick starta på morgonen. Man kan ju alltid hoppas att den drömmen bli verklighet. Jäkligt osugen på att cykla natt på fredag.

Men går det inte så går det inte. Då får man göra det bästa av situationen. Jag känner mig ialla fall väldigt taggad.

Idag står det löpträning på schemat. Ett längre distanspass. Har inte riktigt bestämt mig vilken runda jag ska ta än. Får hoppas att det slutar regna under dagen. Men först väntar kavalitetshäng med vänner. Jag måste ju hinna med att HA ETT LIV OCKSÅ!! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s