Sommarschema

Imorgon börjar sommarschemat gälla på Actic. Sturebadet Haga kör på med sitt vårschema fram till midsommar och Företagsklasserna tar semesteruppehåll från och med midsommar. Mina klasser som jag redan kör måndag-onsdag kommer ligga kvar på schemat även under sommaren. Så det blir inte så mycket förändring för min del.

Somrarna innebär alltid lite mindre jobb.  Många av mina PT-klienterna har semester och njuter av sommaren utanför stan. Jag kommer jobba måndag-onsdag under sommaren. Då kommer jag att ha klasser och pt-klienter. Resten av veckans dagar kommer jag att fokusera på min egen träning. Den här sommaren kommer bestå av att träna ( cykla, springa simma ), äta och sova……..och så klart sol och bad.

Jag kommer vara helt ledig från den 9 augusti fram till slutet av augusti. Då blir det uppladdning inför Ironman i Kalmar. Ledigheten efter Kalmar kommer bli välbehövlig. Då blir det återhämtning DeLuxe 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s