Veckans……..

Till veckan kommer jag jobba fyra dagar. Fyra fullspäckade dagar! På fredag bär det iväg till Motala för att cykla Vätternrundan. Jag måste försöka sova mycket den här veckan om jag ska orka hålla mig vaken på fredagsnatten.

Träningsmässigt kommer jag köra på som vanligt men jag kommer ta det något lugnare dagarna innan fredagen. Jag har två PT-pass inbokade den här veckan. Ett med Helena och ett med Deivid. Det ska bli intressant att se vad dom bjuder på för övningar. Jag har förvarnat om att jag inte vill köra så mycket benträning. Kanske blir det lite MMA-inspirerad träning med Deivid. Det var ju jäkligt kul och jobbigt senast. Helena kanske bjuder på TRX och kettlebellträning. Eller varför inte övningar med egna kroppen. Det är också riktigt bra träning och jobbigt jobbigt. Precis som det ska vara när man tränar 🙂

Ibland önskar man att det fanns fler timmar på dygnet eller kanske en extra dag i veckan. Man hinner ju inte med allt man vill göra på dagarna.

Nu blir det tidig kväll. Ska vara på gymmet tidigt imorgonbitti för att rivstarta veckan med Duoträning. Det kommer bjudas på många parövningar under morgondagens pass. Så jag hoppas att dom är utvilade och laddade till tusen 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s