Bästa starten………

Efter gårdagens fotbollsförlust  ( fy tusan ) var det skönt att få starta tisdagen med att köra morgonklass. Klockan 07 var det dags att köra en spinning 30 minuter och en coreklass på Actic Elite i Vasastan.

Vi började lugnt och fint med en uppvärmning för att väcka kroppen till liv. Vi jobbade igång hjärtat och fick igång cirkulationen i kroppen innan det var dags att köra tidsintervaller. Det blev några kortare på 10 sekunder och några lite lite längre på 20 följt av några på 30 sekunder.

Sista etappen var lite längre och vi avslutade med dagens längsta intervall – spurten in till mål som var hela 1 min och 30 sek lång idag 🙂 Efter spinningen smet vi vidare och körde coreträning i 30 minuter.

En fantastisk skön start på dagen och efteråt väntade en god frukost med havregrynsgröt och ägg. Yummi Yummi!!

Tisdagarna kommer innehålla många klasser för min del i sommar. På lunchen ska jag köra klass på Regeringsgatan och ikväll avslutar jag dagen med att köra en klass där jag startade dagen – på Elite. Lika bra att avsluta cirkeln där man började 🙂

Ska även till Centralgym och träna pt-klienter under eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s