Obligatorisk…..

Fick en skön sovmorgon till kl 7 idag. Välbehövligt!! Dags för jobb snart men kommer köra en kortare dag idag. Har lite grejer att fixa med på eftermiddagen.

Dag före tävling är obligatorisk vilodag för mig. Det gäller att låta kroppen få en fin uppladdning med vila, mat och vatten. Ingen idé att trötta ut den innan tävling. Känns ganska så onödigt. Har kört en hel del klasser i veckan ( 8 stycken på 3 dagar ) och egen träning så nu blir det vilodag. Har även bokat in lite benmassage för att få loss lite muskelspänningar i benen. Körde det innan Vasaloppet också och det visade ju sig ge bra effekt 🙂

Kände under gårdagens spinningpass att jag hamnade i mjölksyra direkt. Not good!! Men men …….efter dagens massage kommer jag bli som en ny människa på lätta ben.

Enligt prognosen ser vädret ut att bli hyffsat natten mot lördag.  Men mot lördagsmorgonen och förmiddagen visar dom regn. Man får helt enkelt se till att cykla fort som tusan så man slipper regnet.  Tempen visar på runt 10-12 grader. Härligt med sommarvärme 😉

Jag förstår inte var sommarvärmen håller hus? Man har inte kunnat gå till jobbet i linne en enda dag än i år. Skandal!!! Får hoppas att det blir bättre snart. Solen skiner ju iaf.

Igår på jobbet var det dags för mätning av en klient. Det visade på fin fina resultat. Många centimeter och kilon som hade försvunnit på kroppen. Grymt starkt jobbat!!! Vill man så går det! Det är gäller bara att bestämma sig. Kombinationen av bra kost och träning ger resultat 🙂 Heja heja S!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s