Rumpan

och mina ben har fått sig en välbehövlig massage idag. Men det var smärta smärta och SMÄRTA!!! Fy tusan vad ont det gjorde. Jag visste redan innan att det skulle kännas rejält…men jag var nog inte beredd på att det skulle kännas så mycket.

Vi började med sätesmusklerna ( my ass ) och de var så otroligt spända så det är ju ett under att man har kunnat röra sig. Det var hårda armbågar rakt på de onda punkterna. Aj aj aj!!! Det gjorde så ont att jag helst bara ville skrika rakt ut. Det gjorde så ont att jag helt glömde bort att andas. Det gjorde så ont att jag insåg att jag måste skärpa till mig och ta hand om min kropp och mina muskler.

Om den högra sidan gjorde ont kan jag säga att det var ingenting mot vad den vänstra sidan gjorde. Dra mig baklänges. In med armbågen igen rakt på de onda punkterna. Andas andas fick jag säga till mig själv flera gånger.

Efter den onda massagen på rumpan blev det dags för benen och först ut var baksida lår. Jag vet att när jag har spända benmuskler blir jag så otroligt kittlig. Idag var inget undantag. Det var inte direkt lätt att ligga still och det kittlades hela tiden. Kunde inte hålla mig och fick en skrattattack. SKÄRPNING!!! – sa jag till mig själv. Tog några djupa andetag och försökte tänka på något annat.

Efter att baksidan av låren var klara blev det vadmusklernas tur och jag trodde att det skulle bli lugnt. Tji fick jag!! Även där fanns det några otroligt ömma punkter. Efter några smärtsamma minuter blev det dags för framsidan. Där är jag ännu mer kittlig än vad jag är på baksidan. Det blev några sparkar och ryck och min käre massör fick passa sig för att inte bli träffad……hahah 🙂

Okej att baksidan av låren gjorde ont men det går inte att jämföra med framsidan. Vilka jäkla spänningar. Helt otroligt. Stackars benen. Med klumpen i halsen var det bara att hålla ut.

Phuuuu efter dryga 45 minuter var det över. Jag hade överlevt. Reste mig upp och kände direkt att både benen och rumpan var mycket mer avslappnade. Gissa om det hade släppt mycket muskelspänningar. VÄLBEHÖVLIGT!! Det kändes nästan som att jag flög fram på mina pigga, fräscha och lätta ben. Det var värt all smärta!!

Dagens lärdom: Ge din kropp och dina muskler omvårdnad!

Visst –  det är skönt att få ryggmassage men tänk på att även ge dina ben och rumpan lite massage ibland. Har man aldrig testas ben eller sätesmassage kan jag verkligen rekommendera det. Man blir som en ny människa och man flyger fram på lätta ben sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s