Mot Motala

Kan inte direkt säga att jag sovit gott inatt. Men men …….jag får försöka vila under eftermiddagen. Nu sitter jag och  Oscar och ska  äta lite frulle hemma hos mig innan vi åker ner till Motala. On the road again!! Oscar och jag brukar spendera många timmar i bilen under ett år. Sverige Runt!!

Gjorde ett försök till att packa igår och det är lite svårt att veta hur varmt man skall klä sig inför nattens cykling. Hur många lager kläder kommer man behöva? Och det verkar ju som att det ska komma regn under morgontimmarna. Ljuvligt 🙂

Annars så känner jag mig riktigt taggad. Det ska bli riktigt skoj att ta sig an de 30 milen runt Vättern.

Och lyckan är total för det ska tydligen finnas en storbilds-tv så man kan kika på Sverigematchen precis innan man startar ikväll. Känner mig nästan mer nervös för fotbollsmatchen än för min egen cykelrunda 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s