Nytvättad Snickers

Då var man hemma i Stockholm igen efter en helg i Motala och en cykeltur runt Vättern.

Var riktigt trött igårkväll och somnade direkt. Hann inte ens säga godnatt till Oscar. Hur gick det för Oscar igår? Han fick tyvärr bryta då ljumsken krånglade. Läs hans historia här.

Imorse tog vi ialla fall sovmorgon och vaknade vid 08. Åt en låååång hotellfrukost innan vi packade ihop våra grejer för att åka hemåt. Det var ett öde Motala vi lämnade på förmiddagen.

På vägen hem åkte vi förbi Thomas och Carina och hämtade upp min nya våtdräkt. Thomas laddar för att köra Ironman i Nice nästa helg! Heja heja!!!

Hur mår min kropp idag då? Jo den mår helt okej. Lite stel i baksida lår och rumpa, framför allt högra sidan. Annars mår kroppen och knoppen hur bra som helst 🙂

Smet iväg på en bikramyoga nu ikväll för att få stretcha ut kroppen ordentligt i värmen. Kan säga att det var behövligt. Blev som en ny, rörligare och smidigare människa 🙂

Innan jag gick iväg på bikramyogan satte jag igång tvättmaskinen. Har gått åt en del kläder under helgen. Väl hemma fick jag se att jag tydligen glömt att tömma tröjan jag hade på mig under cyklingen. Fick syn på en liten Snickers som frontade tvättmaskinen. Snickers med smak av tvättmedel …..mmmmm eller snarare usch och fy!

Vilken tur!! Nu slipper jag äta upp den:) när jag sedan plockade ur tvättmaskinen hade jag tydligen även lyckats tvätta en dextrosol och två bars också! Yummi yummi!

Lite förvirrat ibland….men det är sånt som händer.

Imorgon är det måndag och en ny jobb och träningsvecka väntar. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll så kroppen får en bra återhämtning!

Hörs imorgon!!

20120617-204910.jpg

20120617-204915.jpg

20120617-204921.jpg

20120617-204927.jpg

20120617-204936.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s