2 månader till Kalmar

Vart tar tiden vägen?? Vi har redan passerat mitten av juni och sommaren lyser med sin frånvaro. Tycker det är dags för sommarvärmen och solen att börja visa sig nu!!

Såg i kalendern att det är precis två månader kvar till Ironman Kalmar idag. Tyckte nyss det kändes så långt borta och nu är det inte långt kvar. Två månader går fort.

Hur känns formen då? Ja….helt ärligt inte på topp. Men men……..Toppformen ska jag ju ha om två månader. Nu lägger jag in en högre växel. Från denna veckan och fram till 9 augusti kommer jag endast att köra klasser och PT tre dagar i veckan ( måndag-onsdag ). Resten av dagarna kommer det att bli eget fokus! Träning, mat, återhämtning, träning, mat, återhämtning……..och så klart hinna njuta lite av den svenska sommaren också……om den dyker upp snart.

Imorse var jag på gymmet och rivtstartade klockan 07 med träning av PT-klienter. Sedan har det varit full fart fram till lunch. Har precis kört en spinning och core nu på lunchen. Kändes riktigt bra att få köra lite spinning igen 🙂

Ikväll måste jag ta ner cykeln i källaren på en liten uppfräschning efter helgens Vätternrunda. Jäklar vad skitig den var!

Nej nu blir det jobb och sedan ska jag ta mig ut till Skanska och Sturebadet Haga för att köra klasser ikväll. Sista klassen på Skanska för den här terminen idag. Sen blir det sommaruppehåll fram till slutet av augusti. Så idag blir det fullt ös!!!! 🙂

Watch out!! Jag är på hugget idag!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s