Alla är vi olika

Imorse var det dags att köra klass kl 07. Jag gillar skarpt att hålla morgonklasser. Hade en period då jag körde morgonklasser fyra vardagar av fem. Jag tycker det är ett bra sätt att väcka kroppen till liv. Hade jag möjlighet skulle jag gärna köra egen träning på morgonen, men just nu blir det kvällarna som ägnas åt egen träningstid. Det funkar lika bra det med.

Några av mina pt-klienter vill endast träna på morgonen medan andra gärna kör mer mot lunch/eftermiddagen. Många går på morgonklasser, andra på lunchklasser och vissa gillar att gå på klasser på kvällarna. Alla är vi olika och tur är väl det. Vissa kanske känner att de presterar bättre på morgonen medan andra kanske känner sig starkare på ju längre dagen går.

Det har inte blivit någon egen träning idag heller. Men imorgon är det äntligen dags. Löpträning med SPIF väntar och jag ser verkligen fram emot detta.

Och imorgon ska jag ha min första klient kl 6.30 så det känns som att det är läggdags snart. …….måste bara kika klart när Sverige spelar fotboll. Go Sweden!! En vinst kan vi väl få ialla fall!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s