Det här med kosten….

Två spinningklasser blev det under gårdagen och det kändes riktigt bra att få köra lite cykling igen. Kroppen känns riktigt bra efter helgen.

Har tyvärr inte hunnit fixa mig någon ny egen ”stadscykel” sen min gamla ( nr 2 ) blev stulen förra veckan. Måste ta tag i det. Det tar alldeles för lång tid att åka kommunalt. Det går faktiskt snabbare att cykla.

Det blev ingen egen träning igår och det kommer det inte bli idag heller. Däremot kommer jag köra klasser: spinning, core och bodypump idag. Men det är jobb och det är skillnad på jobb och egen träning.

Två arbetsdagar kvar denna veckan sen är det fullt fokus egen träning. Ihelgen är det midsommar och midsommarhelgen ska firas med Egen Träning för hela slanten.

Jag känner att jag måste skärpa till mig med maten nu. Har ätit alldeles för dåligt senaste tiden. Stressar i mig maten och har ätit alldeles för dåligt och för lite mat. Kroppen mår inte bra av det och jag känner att jag inte kan prestera så bra som jag vill. Det blir långa arbetsdagar. Går ofta hemifrån vid 6-tiden och kommer hem runt 20-21.

Jag måste bara försöka få ordning på regelbundenheten vad gäller maten. Att sedan stoppa i sig lite godsaker ( typ chokladbollar ) det tror jag kroppen behöver. Man måste ju kunna leva lite också.

Nej nu ska jag smita iväg och köra morgonspinning och core kl 7 Actic Elite.

;

;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s