Halv Ironman 15 Juli

Det blev en solig midsommarafton som bjöd på massa god mat och trevligt sällskap. Inte mycket att klaga på.

Planen för dagen var att jag och Oscar skulle ta oss ut på en längre cykelrunda. Men regnvädret är tillbaka så vi bestämde oss sent igårkväll för att ställa in cyklingen. Jag fick nog av att cykla i regn förra helgen på Vättern.

Det får bli en löpträning idag istället. Det funkar bra det med. Jag har inte sprungit speciellt mycket den senaste tiden. Har ialla fall fått en grym träningsvärk i vaderna efter veckans träning. Känner mig lite stel när jag går.

Det är lite snurrigt med dagarna nu. Tycker det känns som söndag idag……..men det är ju bara lördag vilket innebär en ledig dag till imorgon. Jippi!!!! Kan ju inte sticka under stolen med att säga att det är otroligt skönt att vara ledig och bara få tänka på sig själv och sin egen träning 🙂

Det är dryga två veckor kvar till Vansbrosimningen och veckan därefter den 15 juli ska jag köra en Halv Ironman i Sövde. 1,9 km simning, 90 km cykel och 21 km löpning ( halvt marathon ). Vi blir ett litet gäng från SPIF som åker ner och ska tävla.

Det blir ett bra test inför Ironman Kalmar som ligger den 18 augusti.

Tiden springer förbi och nu går det inte att ligga på latsidan 🙂 Men jag känner mig jäkligt taggad så det är bara att tuta och köra! Okej jag kan erkänna att jag redan nu känner mig jäkligt nervös. Men då är allt som det ska vara. Det måste finnas tävlingsnerver och jag har  någon sorts hatkärlek till det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s