KARI TRAA på ingång

I förra veckan fick jag meddelande om att det var ett KARI TRAA-paket på väg till mig!! JIPPII!!!!

Just love KARI TRAA-kläderna! Grymt sköna och snygga!!

Igår hade jag och OSCAR en heldag. Det blev massa träning ( läs här ) och som avslutning gick vi på Hammarbymatch. Oscar som jag tror aldrig hade varit på en riktig fotbollsmatch fick en fin upplevelse. Det var lite som att gå på en biofilm med popcorn ( vi behövde fylla på kroppen med salt efter dagens träning), vatten och kaffe 🙂 Tyvärr blev det förlust. Men vi hejade för fullt på Johannes Hopf i målet!!

Idag vaknar man av att regnet öser ner. Usch och fy!! Ge mig sol och värme. Måndag innebär full fart som vanligt. Kommer köra lunchklass på Regeringsgatan och på Sturebadet Haga ikväll. Däremellan kommer det vara full fart på Centralgym med PT-klienter.

Det blir en kort arbetsvecka för mig denna veckan. På tisdag får jag besök och på onsdag hoppar jag på ett flyg och lämnar Sverige några dagar 🙂 Minisemester!!

Och ett STORT GRATTIS till Thomas Stade för ett grymt bra lopp på Ironman i Nice igår!!

2 tankar på “KARI TRAA på ingång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s