Måndag är måndag

Måndag är måndag och det är alltid full fart från tidig morgon till sena kvällen. 13 timmar senare kliver man in genom dörren här hemma. Ingen egen träningstid har det blivit idag men jag har kört hårt med mina klienter i gymmet 🙂 Idag har det blivit allt från rygg/bröstpass/mage till axlar och konditionsträning.

Det var tur att jag inte hade bokat in någon utomhusträning idag för tusan vad det har regnat. Ett riktigt ”skitväder” om man får säga så.

Jag har kört två spinningklasser á 30 minuter och två coreklasser á 30 minuter. Mycket folk med på alla klasserna så än håller träningsstatistiken sig uppe. Det tycker vi om!!!

Kroppen känns förvånansvärt bra idag med tanke på gårdagens dubbelpass. Har inte haft några känningar någonstans 🙂 Kanske måste ta i ännu mer nästa gång det ska köras dubbelpass ……..det vill säga till helgen.

Nu ska jag sätta mig och kika på vad vi ska hitta på under minisemestern som är inplanerad i dagarna. Det ska bli otroligt skönt att få komma bort några dagar. I need it!! Behöver ladda batterierna och bara få njuta av att bara vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s