Vänta nu……hörde jag rätt?

Efter gårdagens jobb var det en ganska trött fröken A som kom hem igårkväll. Har fortfarande inte skaffat mig någon ny cykel så det har promenerats med raska steg mellan Fridhemsplan – Norttulll – Regeringsgatan – Rådmansgatan – Norrtull – Fleminggatan. Vägrar åka buss!!

Var förbi och hälsade på Oscar en sväng under gårdagen i hans lokal. Det har blivit väldigt snyggt där inne 🙂 Och igår kom mamsen ner på besök. Så efter att jag hade slutat jobba gick vi till pizzerian för att köpa mat. ( latmask som man är ibland ). Oscar hängde också med.

Jag och mamsen beställde först. Kycklingsallad ( som är grymt goda och riktigt stora ) för min del och mamsen tog en liten pizza.  När Oscar sedan skulle beställa uppstod ett litet frågetecken. Vänta nu………hörde jag rätt?? Men hallå!!!

En stor pizza……….och en kycklingsallad. Jag tittade på Oscar som ett stort frågetecken och undrade om jag hade hört rätt. Men……jag har ju redan beställt en kycklingsallad sa jag. Ska du äta både en pizza och en stor sallad ?

Japp!!! Är man hungrig så är man fick jag till svar och så brast vi ut i en skrattattack. Den mannen kan verkligen konsten att äta 🙂

Så vi smet hem till mig och mumsade i oss maten. Vissa nöjde sig med en sallad och andra med en pizza medans andra åt både en sallad + en stor pizza. Fick han i sig allt? Jahaaa då!!  Det gick ner både delarna för Oscar. No problem!! Vi satt och snackade några timmar innan Oscar begav sig hemåt.

Nu blir det några träningsfria dagar för min del ( onsdag-lördag). Det tror jag kroppen kan behöva. Min kära mamma fyller jämnt i år och jag har därför bjudit henne på en liten minisemester som present. Kvalitetstid med mor-dotter. Eftersom mina föräldrar bor uppe i Härjedalen så hinner man inte ses så ofta. Så det ska bli riktigt nice att ha kvalitetstid med mamsen. Det ska bli otroligt skönt att bara få åka bort några dagar. Bort ifrån vardagen och all som hör därtill. Så nu ska jag packa mig en liten resväska och hoppa på en plan snart……….

Vart det bär av………det återkommer jag med lite senare.

See you!!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s