15,5

På söndag är det ju dags för Vansbrosimningen. Såg att tempen i vattnet idag var hela 15,5 grader. Får hoppas att det bli några fina dagar i veckan nu så att tempen blir lite varmare.

En av mina pt-klienter tyckte att jag behövde kolhydratladda inför söndagens simning och hade med sig hembakta kanelbullar till mig idag 🙂 Sjukligt gott!! Mums!! Det tackar man ju inte nej till. Tack snälla söta A för bullarna!!!

Med tanke på att det är semestertider nu och många lämnar stan under sommaren trodde jag att det kanske skulle bli lite mindre folk med på lunchklasserna. Men ack så fel jag hade. Två fulla klasser på spinningen och coren idag. Kul!!

På Centralgym har det varit full fart. Jag och min kollega Joel har varit där i stort sett hela dagen och jobbat sen klockan 7 imorse. När jag gick hem vid 19.15 tiden var Joel fortfarande kvar och hade pt-klienter.

Nu blir det slappande i soffan för min del och ladda om batterierna inför morgonklasserna imorgonbitti kl 7. Ska kika på fotboll och heja på Hammarby och Hopf i målet!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s