Träna Träna

…………Ska jag inte göra själv idag. Det kommer inte att hinnas med. Men träna träna andra ska jag göra hela dagen. Har min första PT-klient klockan 7 och min sista klockan 18. Det kommer bli en lång dag på jobbet. 8 klienter som skall få kämpa hårt i gymmet samt att jag kommer köra min spinning och core på Regeringsgatan på lunchen.

Brukar vanligtvis köra mina måndagsklasser på Sturebadet Haga också men de har stängt   i två veckor nu pga av lite renovering. Så då kör jag en en heldag på Centralgym istället.

Det är ju lika bra att rivstarta måndagen!! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s