Thank you!!

Det har varit två fullspäckade dagar med jobb. Idag fick jag en skön sovmorgon och har bara en lunchklass kl 11.30 ( spinning 45 minuter ). Sen har jag ledigt resten av veckan. Skönt!! Då kan jag helt fokusera på min egen träning, äta bra mat och även hinna med att få en fin återhämtning.

Ikväll blir det egen träning. Tänkte ta mig ut på ett långpass löpning. Det verkar som att det kommer bli en varm och solig dag här i Stockholm så det får bli ett pass lite senare mot kvällen när det inte är lika varmt.

Igår var jag och hämtade ut mitt efterlängtade paket från KARI TRAA.

Det var många härliga färger på träningskläderna 🙂 Jag älskar verkligen att ha på mig mycket färg när jag tränar. Gillar skarpt det här träningslinnet som bland annat var med i paketet:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s