Förmiddagsträning och sommarberoende

Tog en skön sovmorgon till klockan 7.30 idag ( oj oj……det är länge för min del ). Fick i mig en bra frukost med gröt och ägg och gjorde mig redo för träning.

Cykel stod på träningsschemat denna förmiddag. Fyllde flaskorna med vatten och sportdryck, stoppade ner några bars i fickan och begav mig iväg. Rätt okej temperatur ute, ganska molnigt och en hel del vind.

Körde på i ett okej tempo. Det var väldigt lugnt med cyklister ute på vägen, däremot var det en hel del lastilar ( som körde som f—–n ).

Efter dryga 3 timmar och 30 minuter var jag hemma igen. Det blev en bra runda med ett snittempo på 32 km/h.

Var otroligt hungrig när jag kom innanför dörren hemma. Gjorde iordning en lunch med kyckling, feta och bulgur.

Nu när det är sommar och varmt ute kommer mitt lilla sommarberoende fram igen……….jag är helt beroende av café cooler från 7-eleven. Dom är så sjukligt goda 🙂 Osis att jag bor granne med en 7-eleven……….kunde inte hålla mig utan blev tvungen att smita dit och köpa mig en efter maten.

Förra sommaren gick det nog ner en cooler om dagen ……..:)  I just love it!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s