Utesimning i Långsjön och febertopp

Hamnade i soffan efter mitt träningspass i förmiddags och kände att kroppen och knoppen inte kändes helt hundra. Sov en lite stund och försökte ladda om batterierna. Utomhussimning med SPIF väntade kl 18. Vaknade till och kände mig någorlunda okej.

Packade väskan och tog mitt pick och pack och begav mig iväg till Oscar som också skulle vara med och träna idag. Vi tog oss ut till Långsjön. Där var det fullt med träningssugna SPIF:are.

Idag skulle Micke Rosén, en av svergies bästa simcoacher och som bland annat vunnit SM  och Vansbrosimningen leda utomhussimningen.

Efter en teknikgenomgång blev det dags att hoppa i vattnet. Tempen var riktigt bra. Jag simmade iväg och kände direkt att kroppen inte kändes okej. Hjärtat pumpade rejält hårt direkt. Vågade inte chansa utan simmade tillbaka.

Väl uppe på land kände jag att kroppen och knoppen inte var ok. Med en kokhet panna fick jag hålla mig på land. Vågade inte chansa. Ska ju simma Vansbro på söndag och köra Sövde triathlon nästa söndag. Har inte tid med några sjukdomar nu.

Fick snällt titta på när de andra simmade och blev riktigt avis. Men men sånt är livet. Dom verkade nöjda och glada när de kom tillbaka till land igen 🙂

Nu har jag hamnat i soffan och har fått en liten febertopp. Not good! Får bli tidig kväll och hoppas på att formen är bättre imorgon när man vaknar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s