Chocktillstånd? Och kommande mål

Vaknar upp och har en betydligt bättre dagsform idag. Har sovit riktigt gott inatt. Har liksom inte tid med några sjukdomar nu. Jag tror att min kropp har hamnat i någon form av chocktillstånd nu när den får vara lite ledig – sovmorgon, egen träning, bra återhämtning och att kunna äta mat i lugn och ro.

Idag är det massa fixande som gäller på förmiddagen. ( okej lite jobbande blir det ) I eftermiddag är tanken att det ska bli ett träningspass 🙂

Det verkar inte som att det ska bli något toppenväder i Vansbro på söndag. I år har vädergudarna inte varit på min sida under Klassikerloppen.

Under Vasaloppet Öppet Spår på måndagen vräkte snön ner under de härliga 90 km in skidspåret. Tog mig ändå in på 6.39 och en fin 19:e plats.

På Vätternrundan öste regnet ner under i stort sett hela loppet. Tog mig i mål på 10.30.

Vad har jag för mål då på de kommande två loppet då?

På Vansbrosimningen siktar jag på att ta mig runt på 55 min. Allt under timmen får godkänt. Vad gäller Lidingöloppet är målet att kapa några minuter från förra året. Sprang på 2.39 då. En ynka liten minut får medajtid. I år har jag löptränat betydligt mycket mer än de 10 milen jag hade sprungit innan loppet förra året. Så jag siktar på 2.30. Ingen omöjlighet.

Får se om det blir uppvärmning med Lidingöstafetten i år igen. Den ligger alltid på kvällen dagen innan Lidingöloppet. Har sprungit den två år i rad nu. Det är kanske inte den bästa uppladdningen……….men det är jäklig roligt 🙂 Vi brukar vara ett härligt gäng som kör stafetter ihop – både skidstafetter och springstafetter.

Dock är det lite olika nivå på oss i laget. Suveräna längdskidåkarna Teodor Peterson och Sanna Hallberg har en helt annan fart än vad jag har……. och förra året hade vi även med skidåkaren Anders Södergren i laget. Som sagt……det är lite olika nivå på oss i laget. Men vi har jäkligt skoj när vi är ute och tävlar ialla fall.

Vad önskar jag mig nu?

Sol,  Soooooool,  Sooooooooooool!!!! Give it to me baby!

Hittade några gamla bilder som kommer här:

 

 

2 tankar på “Chocktillstånd? Och kommande mål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s