Härjedalingar och ny träningsrunda

Efter lite jobbande hemma med bokföring på förmiddagen tog jag mig en promenad bort till Eriksdalsbadet. Behövde köpa nya simglasögon.

På vägen dit kom jag på att jag skulle kolla om min kompis Maria – en tjej hemifrån Hede – var hemma. Insåg att det var ett helt år sedan vi sågs. Tiden går så otroligt fort. Fick svar om att hon skulle vara hemma på eftermiddagen.

Perfekt! Efter att varit på Eriksdalsbadet tog mig hem till Maria och Henke…..och dom två små bustrollen Ville och Disa……..Som kom till världen för nästan exakt ett år sedan.

Så Majsan och Henke har haft fullt upp det senaste året kan man säga. Det var ialla fall riktigt kul att hänga med Majsan idag. Inte ofta man träffar på någon hedetös. Så efter några timmars kvalitetstid med massa snack, fika ( gissa vad det bjöds på?? jodå – chokladbollar ) och mys och bus med kidsen tog jag mig vidare.

Gick längs Götgatan och ner mot Slussen…….och där springer jag på en kille hemma ifrån Härjedalen. Riktigt skoj!!! Och när vi började snacka insåg vi att det var ett år sedan vi sågs senast. Men herregud! Vart tar tiden vägen ???

Han skulle också upp och simma Vansbro på söndag….så jag ska hålla en extra kik. Han hade samma starttid som Oscar och då startar dom ca 30 min före mig.

Det känns så bra att få träffa lite kompisar hemifrån Härjedalen! Inte ofta det händer, men när man väl gör det mår man bra i själen. Härjedalen är inte så stort så alla känner alla 🙂 Vi är som en enda stor familj……haha 🙂

Väl hemma X antal timmar senare ( så skönt att bara vara ledig och inte behöva passa tider ) tog jag mig iväg på en träningsrunda.

Hade planen att springa i ett lugnt tempo idag. Benen kändes så lätta ( bra dagsform ) så det var svårt att försöka ta det lugnt.

Tog en ny/gammal runda idag som jag inte sprungit på länge. Sprang via Pampas och ut mot Solna. Riktigt skönt med lite variation. Har så lätt för att köra på samma gamla vanliga rundor hela tiden.

Benen kändes som sagt lätta idag. Tog milen på 47 minuter och kände att jag kunde köra på några kilometer till. Så allt som allt blev det 15 km löpning.

Hittade även en prefekt intervallbacke på rundan. Så nästa gång jag ska köra backintervaller blir det där.

Nu blir det kyckling till middag och sen ska jag fylla på med massa vatten. Känns att man har förlorat mycket vätska idag.

20120706-204053.jpg

20120706-204100.jpg

20120706-204108.jpg

20120706-204113.jpg

20120706-204125.jpg

20120706-204608.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s