Jäklar vad stram och tajt……..

Jäklar vad stram och tajt jag var på baksidan av låren och rumpan idag när jag vaknade. Gårdagens löpning satte tydligen sina spår. Herregud!!

Så det fick bli en yogastart på den här dagen. Tog mig till ducalme och körde 90 min bikramyoga i 42-gradig värme. Precis vad min kropp behövde.

Känner mig redan mycket rörligare och smidigare i kroppen. Bikramyogan är ett perfekt komplement för mig till all övrig träning. Det är så skönt att då stretcha ut kroppen och att få göra det i värmen känns ännu bättre.

Sen måste man vara helt tyst i 90 minuter …..och det skadar inte för den här fröken att vara tyst Ibland 😉

Väl hemma gjorde jag äggröra till frukost med melon till. ( man ska helst inte äta tre timmar före yogan ) Gott gotti gott gott!! Kikade på väderprognosen inför morgondagens Vansbrosimning och det såg lite grått ut. Men men …..lite regn har man väl inte dött av. Ska ju ändå vara i vattnet liksom 🙂

Förra året hade jag mulet när jag startade. Sedan kom det in ett spöregn med åska och vid målgången strålade solen 🙂

Idag blir det hemmafix hela dagen. Skönt! Sedan bär det av till Värmdö mot eftermiddagen/kvällen. Ska sova över hos Jöbacks inatt. Orre och jag åker tidigt till Vansbro imorgonbitti.

20120707-120035.jpg

20120707-120042.jpg

20120707-120051.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s