6 dagar till tävling

11 kilometer löpning blev det ikväll. Jag och Rickard tog oss ut på en solig runda ut till Söder och sedan tillbaka till Kungsholmen. Det var ett riktigt toppenväder och vi var inte direkt ensamma i löparspåret. Det blev en hel del snack om Ironman Kalmar och triathlon – vi laddar för fullt 🙂

Löpsteget kändes riktigt lätt och formen känns hyffsat okej. Det är 6 dagar kvar till tävling  så den här veckan kommer det laddas rejält. På söndag är det dags för Sövde Triathlon – En halv ironman. 1,9 km simning, 90 km cykel och 21,1 km löpning.

Jag, Rickard, Hanneke och Joel kommer åka ner och köra tävlingen på söndag. Så på fredag bär det av ner till Skåne. Jag ser fram emot att få tävla nu 🙂 Laddar som alltid inför tävling mycket mentalt. Det gäller att vara så stark som möjligt psykiskt. Det kommer säkerligen bli en och annan svacka under tävlingen.

Imorgon kommer jag återgå till det ”riktiga” livet igen med en telefon. Ska bli skönt att kunna kommunicera som vanligt. Men det är verkligen nyttigt att vara utan telefon ibland.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s