Konsten att snacka

Imorse var det dags att kliva upp i ottan för att jobba. Hade pt-klienter hela förmiddagen innan det var dags att köra lunchklass.

Väl framme på Regeringsgatan skulle jag fixa med musiken i spinningsalen innan klassen. Jag har ju haft all min musik i telefonen ( som nu är stendöd ) och fick därför ta med mig Ipaden istället och köra musiken därigenom.

Problemet var bara att det inte gick att få till någon volym i stereon när jag använde ”paddan”. Använde alla hjälpmedel men icke så nicke. Det hördes endast en liten liten gnutta musik från högtalarna.

Jag är inte typen som blir uppstressad för en sådan grej. Då  får man helt enkelt göra det bästa av situationen. Jag sa till deltagarna att jag mer än gärna kunde både sjunga och snacka för dom idag 🙂 No problem.

Klockan blev 11.30 och det blev dags att köra igång. 30 minuter spinning med en fullsmockad sal och knappt någon musik från högtalarna. Jag fick helt enkelt snacka mig igenom 30 minuter. Jag försökte få deltagarna att leva sig in i ”racet”. Det gick ju hur bra som helst 🙂 Som tur var har jag inga problem med att snacka 🙂 Så efter 30 tuffa minuter på spinningcykeln med intervaller tog vi oss vidare och körde coreträning i 30 minuter. Även där var det full klass. Kul 🙂

Under eftermiddagen har jag kört utomhusträning med en klient och därefter har jag varit inne i gymmet och jobbat. Det var riktigt varmt där inne idag.

Nu blir det ett löpning som egen träning ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s