Discomorgon

Imorse fick jag akut rycka in och köra en spinning och core i Hammarby Sjöstad kl 7. Eftersom det är helt fel sida av stan för mig fick jag åka hemifrån vid 6-tiden. Dom har gjort om i spinningsalen i sjöstan och den är riktigt fräsch. Dom har ju till och med en discokula i taket. Så imorse blev den discospinning kl 7 🙂

Klockan 11.30 var det dags att hålla spinningklass nummer två för dagen. 45 minuter på Elite.  Nu har jag jobbat klart för den här veckan och kommer bara fokusera på min egen träning och uppladdning. Hade planen att springa lite lätt ikväll. Men efter två spinningklasser idag får kroppen vila.

Ska unna mig en lite skön återhämtning i soffan nu sen blir det operation städa hemmet som gäller. Det är ju en form av träning det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s