Jag vill tävla!!!

Oj vilken tröttmössa jag var när klockan ringde vid 5.30 imorse. Men det var bara att ta sig i kragen och kliva upp. Eftersom jag fortfarande inte har skaffat mig någon ny cykel fick det bli en promenad till Actic på St:Eriksgatan.

Eftersom kroppen har en fin träningsvärk idag ( pain in my ass ) fick jag gå extra tidigt för att hinna. Väl på plats körde vi sköna morgonintervaller på spinningcykeln ( okej det gjorde lite ont att ta sig upp på cykeln ) och fortsatte sedan med coreträning med egna kroppen som redskap. Sen var man vaken och redo för en fin tisdag!!

Jag känner verkligen hur det drar i tävlingsnerverna. Jag vill tävla…….helst snart……helst NU!! Det får kanske bli en liten tävling till innan Kalmar. Skulle verkligen behöva det.

Ironman Kalmar närmar sig med stormsteg. Inte många veckor kvar nu. Mindre än 5 veckor. Sen smäller det!!!

Veckans träningsplaner är att köra långpass på cykeln, distanspass löpning + intervallpass och så kommer det bli simträning. Ska även köra brickpass cykel+löpning. Jag känner att jag behöver köra en del coreträning också. Behöver stärka upp rygg/mage.

Idag blir det dock ingen egen träning. Däremot har jag två bodypumpklasser som jag ska köra. Och eftersom jag har en riktig ”pain in my ass” efter helgens tävling ska det bli väldigt intressant köra massa ben idag. Aj aj!!

Som tur var har jag bokat in massage ikväll. Det är precis vad kroppen behöver!

Men nu är det bara att tuta och köra fram till ikväll!! Klasser och PT-klienter väntar. Wörki Wörki!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s