42 grader, 90 minuter

Är ledig idag och hade tänkt mig en lååååång och skön sovmorgon. Men tji fick jag. Vaknade kl 6.45 och kände mig pigg. Så det var bara att kliva upp. Är ingen ”ligga kvar  i sängen och dra sig” person. Har verkligen svårt för det. Not my business!!

Men det känns som att jag har fått mina timmars sömn inatt. Somnade rätt tidigt igår och vaknade till inatt av att jag hade somnat i soffan 🙂 Tänk att man alltid sover så gott i den.

Igår var jag på en varm, svettig och skön bikramyoga. Rickard hängde med för första gången. Efter 90 minuter i 42 graders värme där man jobbar med övningar både i en stående och en liggande serie var det rätt skönt att komma ut i friska luften.

Hur gick det för Rickard då? Jo han verkade gilla det!

På bikramyogan strävar man efter att göra kroppen uthållig, stark och flexibel. Man får in både styrka, kondition, avslappning och nedvarvning. Muskler och bindväv blir mjukare av värmen och vi kan lättare slappna av och stretcha ut kroppen.

Så idag känner man sig som en ny människa!! Utvilad, utstretchad och laddad för nya tuffa träningspass under dagen.

Övningen Bhujangasana – Cobra pose

Övningen Bhujangasana – Cobra pose ( Kanske inte helt korrekt visad )

2 tankar på “42 grader, 90 minuter

  1. Jaq ville juh se bilder på Rickard, och inte på dig Bea… 😉

    Hur är luften inne på ett sådant pass? Jag får känslan att det skulle vara svårt att andas.

  2. Va? Duger det inte med mig 😉 Richard ville inte ställa upp på bild. Får ta det nästa gång när han är lite varmare i kläderna. Du får ju hänga med nästa gång. Vi tänkte köra om ca 2 veckor igen.

    Luften är varm men det blir inte jätte svårt att andas och få luft. Man ska helst andas genom näsan under klassen…….men det tar några gånger att bara lära sig vara i värmen och komma in i andningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s