Dags att damma av………

Gårdagen var helt träningsfri vilket var skönt. Det blev en riktig slappardag. Tillbringade kvällen med min goda vän Maria ute vid Kristinebergs strand. Vi mumsade i oss jordgubbar, godis, ost och kex. Riktigt fint där ute. Jag tror det var första kvällen som jag satt ute i kvällssolen denna sommaren.

Men när klockan blev runt 21 och solen var på väg ner blev det iskallt ute så då var det bara till att gå inomhus. Vi satt och snackade hela kvällen och kom fram till att jag måste ta mig ner i källaren och leta fram alla mina ekonomiböcker. Maria ska börja läsa till ekonom i höst och jag ju en ”liten” magisterexamen i ekonomi i bagaget. Har en hel drös med ekonomiböcker som ligger och dammar nere i källaren. Känns bra att dom kommer till användning igen 🙂

Idag på förmiddagen har jag fixat med cykeln. Gjort den skinande ren och fin. Blir nästan bländad av att den blänker så mycket nu 🙂  Ska snart bege mig ut och cykla ett långpass. 6 dagar till tävling!! Det ser jag fram emot riktigt mycket.

Hörs ikväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s