”Häng på här nu”

Hoppade upp på cykeln och begav mig iväg bort mot Ekeröhållet nu ikväll. Men istället för att cykla ut till färjelägret längst ut på Ekerö valde jag att svänga av mot Färingsö istället. Hade en rätt kraftig motvind efter vägen.

Cyklade på och hade egentligen ingen riktig koll på var jag var någonstans. Svängde av på några mindre vägar här och där. Efter att ha cyklat omkring kom jag till slut till Kungsberga. Blev tvungen att ta fram telefonen och gps:a mig fram för att se var jag var någonstans på kartan. Vad gjorde man utan sin gps i telefonen? Vände sedan tillbaka mot Stockholm igen.

Låg och matade på i ett bra tempo när plötsligt en kille kommer ikapp mig bakifrån. ”Häng på här nu” säger han när han cyklar förbi mig. Ja varför inte tänkte jag ……….så jag hängde på honom ett bra tag. Tack så mycket för draghjälpen!!! Det var behövligt. Det kan bli rätt tråkigt att vara ute och cykla helt själv. Man ligger bara och matar och matar på cykeln.

Väl hemma igen kunde jag konstatera att det blev 10 mil cykling ikväll.

Imorgon är det måndag och jobb som gäller för min del. Men jag ska även hinna med egen träning. Distanspass löpning står på agendan samt att jag ska träna ett kortare ryggpass på gymmet. Kommer jobba på tre olika gym imorgon – Actic på Regeringsgatan, Centralgym och Sturebadet Haga. Vilket gym det blir träning på återstår att se 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s