Och årets semestervecka kommer spenderas i………..

Hej måndag!! 

Då var det dags att ta tag i en ny vecka – vecka 30. Herregud!! Sommaren fortsätter lysa med sin frånvaro. Idag är det mörkare än mörkast ute. Veckan kommer bestå av jobb och tuffa träningspass.

Efter Ironman Kalmar ska jag ha en vecka semester……riktigt lyxigt med en hel veckas ledighet. Känns som att det kommer vara behövligt. Tanken från början var att jag skulle hoppa på ett plan och bege mig till ett varmare klimat. Vila upp mig i solen och värmen. Men nu har jag tänkt om. Årets semestervecka kommer spenderas i …………….

HEDE!!

Japp det blir en trip hem till Härliga Härjedalen. Har inte varit hemma sedan i vintras. Och varje gång jag har varit hemma senaste tiden har jag jobbat.

Men nu ska det bli några dagar med vila och återhämtning. Jag kan ju inte få en bättre All inclusive semester 🙂 Åker bil upp med mor och far från Kalmar ( dom ska ju givetvis komma och heja på mig ).

Sen blir det mammas mat och skönt häng med familjen i en vecka. Mysa med brorsans småbrudar och busungar Thilde och Annie, brottas med mygg och knott, vara uppe i stugan på fjället, njuta av fjälluften….kanske springa på någon björn ( otroligt mycket björnar uppe i Hedetrakten nu ) och bara vara. Det blir till att ladda om batterierna innan allt kör igång på allvar den 27 augusti.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s