Frulle med Bryggan och brickpass

Träningsvärken från hell har anlänt. Dra mig baklänges. Rumpan och insida lår ger sig till känna varje litet steg jag tar. Måste komma från bodypumpklasserna jag körde igår. Det är bara att gilla läget och hoppas att det släpper snart…….tävling på lördag juuuuuh!!

Efter att ha varit på gymmet och jobbat under morgontimmarna mötte jag upp ”Bryggan” för en frukost i solen. Vi promenerade till Vurma på Gästrikegatan och satte oss ute i morgonsolen.

Oj vad lilla bebisen i magen hade växt sen vi sågs senast. Helena har haft semester några veckor så vi har inte hunnits ses. Så vi hade en rejäl uppdatering om all från jobb till livet i övrigt.

Eftersom Helena skall få barn nu i höst ska jag träna några av hennes klienter då hon är hemma och är mammaledig. Det kommer bli väldigt tomt på gymmet utan Bryggan i höst. Även min andra kvinnliga kollega Nina skall få barn snart. Det känns som att det går en liten trend på jobbet.

Jag får hålla tillgodo med min övriga pt-kollegor i höst……och det är ju inte så illa. En hel hög med snälla grabbar.

Efter en mättande och god frukost var det dags att ta sig till Elite för att köra spinning 45 min. Direkt efter klassen drog jag på mig löparskorna och körde brickpass. Tog en löparrunda på dryga timmen i Haga parken.

Solen gassade och det var underbart varmt och härligt. Efter löprundan blev det dags för en lunch i solen……trodde jag ja!!! Nej när man kommer ut så öser regnet ner. Vad hände??

Nu ska jag lägga mig och slappa en timme. Känner att kroppen behöver vila. Det gäller att vara pigg och fräsch inför morgondagens träningspass.

Kl 10 är det dags för en längre cykelrunda med Rickard. Hoppas hoppas på solsken. Behöver bättra på cykelbrännan 😉.

20120725-160247.jpg

20120725-160255.jpg

20120725-160301.jpg

20120725-160307.jpg

20120725-160438.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s